Activiteiten De Treffers Overijse ivm Coronavirus

Afbeelding coronavirus

Wegens de recente maatregelen die getroffen worden met het Corona-virus, hebben we als bestuur de beslissing genomen om alle activiteiten, trainingen en vrij spel momenten van De Treffers Overijse on-hold te plaatsen tot 19 april.
Van zodra de situatie onder controle is, brengen we jullie op de hoogte van onze verdere activiteiten.

Daarnaast willen we met aandrang iedereen oproepen om de officiële aanbevelingen ivm. hygiëne en sociale contacten in acht te nemen.

Wat met de geplande evenementen?
Wat betreft geplande evenementen heeft het bestuur reeds besloten om de vrijwilligersactiviteit van nu vrijdag 13 maart niet te laten doorgaan en te verplaatsen naar een andere datum (nog te bepalen), de betrokkenen worden hierover persoonlijk op de hoogte gesteld.
Daarnaast gaat ook de recreantenontmoeting van zondag 22 maart niet door.

Competitiespelers
Volgende instructies krijgen we omtrent de competitiewedstrijden en toernooien:
De Koninklijke Belgische Badminton Federatie, de Ligue Francophone Belge de Badminton en Badminton Vlaanderen hebben na intern overleg beslist om alle badmintontornooien en competities op nationaal, regionaal en provinciaal niveau tot en met 19 april 2020 niet te laten doorgaan.
De federaties volgen hiermee de richtlijnen op federaal, regionaal en/of lokaal niveau om de verspreiding van het coronavirus in ons land zoveel mogelijk tegen te gaan en te vertragen.
Voor wat betreft de trainingen adviseren wij onze clubs om overleg te plegen met de gemeentelijke overheden/verhuurders. De federaties hebben op dat vlak geen bevoegdheid.
Aangezien de situatie van minuut tot minuut kan veranderen zullen we in overleg met de Ligue Francophone Belge de Badminton en Badminton Vlaanderen proberen kort op de bal te spelen en snel communiceren via onze sociale media.


We volgen de situatie op de voet, en informeren jullie zo snel mogelijk bij nieuwe ontwikkelingen of als er nieuwe bijkomende maatregelen nodig zijn. Het bestuur zal dagelijks de situatie evalueren aan de hand van de meest recente informatie. Hebt u nog vragen of bezorgdheden? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Meer Clubnieuws