VVBBC Cup De Treffers Overijse - 19 november 2023

VVBBC

Op zondag 19 november 2023 is het weer zover: De Treffers organiseren hun jaarlijkse VVBBC-cup van 9u tot 18u (link Badminton Vlaanderen). Op deze dag nodigen we alle jeugdspelers uit Vlaams-Brabant (tot 17 jaar) op een toffe badmintonvoor- of namiddag. In de ochtend (vanaf 9u) spelen minibad, -11 en -13 jarigen. In de namiddag (vanaf 13u) spelen de -15 en -17 jarigen. Je kan je inschrijven voor maximaal 2 disciplines. 

Dé ultieme kans voor onze eigen jeugdspelertjes om voor de eerste keer op een laagdrempelige manier kennis te maken met spelers uit andere clubs en het spelen van korte, leuke wedstrijdjes op instapniveau. Wij hopen jullie in een grote groep te mogen verwelkomen! 

Inschrijven als jeugdige Treffer kan je via: http://www.detreffers.info/inschrijven-jeugdtornooi.

 

Beste ouders, broers, zussen, vrienden: voor de organisatie zijn we op zoek naar een groot aantal medewerkers om alles in goede banen te leiden. We zijn op zoek naar:

  • Medewerkers voor de cafetaria (in verschillende shifts de hele dag)

  • Een 10-tal begeleiders om wedstrijden van de kids in goede banen te leiden (Vnl. in de ochtend)

Hopelijk kunnen we op jouw hulp rekenen! Zelfs al kan je maar 2 uur helpen, alle helpende handen zijn welkom. Achteraf worden de medewerkers uitgenodigd op een leuke teamactiviteit.

Interesse, twijfel of vragen? Stuur een mailtje naar jeugd@detreffers.info!

Tot dan,

Het VVBBC-team

 

Meer Clubnieuws