Nieuwsbrief 2020

Afbeelding met twee badmintonspelers en het logo van de treffers

De laatste dagen van het jaar zijn vol gezelligheid, feestjes en blijdschap.
Zo willen we ook beginnen. Op donderdag 9 januari na de training om 21u30 zijn jullie daarom uitgenodigd op onze nieuwjaarsreceptie om samen het glas te heffen. Dit gaat door in de cafetaria van de sporthal. Allemaal héél welkom!
De rest van het seizoen zijn er nog talrijke activiteiten waar we jullie ook graag op aanwezig zien. Noteer ze dus alvast met stip in je agenda!

Na de kerstvakantie, op donderdag 9 januari, telkens om 19u start er opnieuw een 10-lessenreeks 'start to badminton'. Maak gerust wat reclame bij vrienden, familie en kennissen.
Dit jaar organiseren we opnieuw een 'vriendjesdag' bij de jeugdspelers. De exacte datum zal nog gecommuniceerd worden. Je mag dan een vriendje uit de klas, een neefje of nichtje, een buurjongen of buurmeisje,... meebrengen naar de training en uitdagen om tegen jou een match badminton te spelen. (om 10u00 jeugd -13 jaar of 11u00 jeugd +13 jaar)
Op zondag 22 maart is het onze jaarlijkse recreantenontmoeting. Iedereen zonder klassement, ouder dan 16 jaar mag hier aan deelnemen. Meer info volgt hierover nog. Maar dat het gezellig wordt is zeker!
Op donderdag 30 april is het alweer de laatste training van het seizoen voor de volwassenen. Voor de jeugd is dit op zaterdag 25 april. Maar zeker niet getreurd want er kan elke donderdag nog vrij gespeeld worden tot en met donderdag 28 juni.
Op zaterdag 2 mei is het jaarlijks ploegentoernooi van De Treffers! Dan zijn er wedstrijdjes tussen jeugdspelers en volwassenen van elk niveau. We worden in teams verdeeld en nemen het tegen elkaar op tot wanneer er een winnend team overblijft. Die krijgen dan de titel "team van het jaar 2019 - 2020". En nadien volgt de immer succesvolle en supergezellig barbecue!! Daar kan je trouwens ook voor aansluiten als je niet meegespeeld hebt en iedereen van je familie is ook welkom om mee aan tafel te schuiven.
Wat we ook niet mogen vergeten, is de vrijwilligersactiviteit. Die dag willen we alle medewerkers bedanken voor hun zeer geapprecieerde hulp en geweldige inzet aan één van onze talrijke activiteiten. Hierover ook later meer nieuws...
Reden genoeg dus om onze Facebookpagina en onze website in het oog te houden.


Ter herinnering:

  • Tijdens de kerstvakantie kan je vrijspelen op donderdag 26/12/2019 en donderdag 2/1/2020 en dit van 20u tot 23u.
  • Ook op zondag 29/12/2019 en zondag 5/1/2020 kan je vrijspelen vanaf 18u.
  • Vrij spelen kan tijdens het reguliere badmintonseizoen elke donderdag van 19u tot 20u voor onze jeugdspelers en elke zondag vanaf 18u voor iedereen. Wel eigen shuttles meebrengen!
  • Na elke training kunnen er, indien gewenst, T-shirts aangekocht worden. Vraag het aan je trainer!
  • We verkiezen dat er zoveel mogelijk betaald wordt met PAYCONIQ. Zowel de T-shirts als de shuttles en ook de consumpties in de bar. Gewoon de app downloaden op je smartphone en de rest wijst zichzelf uit. Je hoeft dus geen cash meer mee te brengen naar de trainingen.
Wij wensen jullie fijne Kerstdagen en een gelukkig, gezond en sportief 2020 toe!!!

Het bestuur

Meer Clubnieuws