VVBBC toernooi Merchtem 2020

Afbeelding jeugdspelers op VVBBC toernooi

Vorige zondag, 2 februari 2020, ging onze jeugd op VVBBC toernooi te Merchtem. Onze club was deze keer goed vertegenwoordigd met zeven spelers in de voormiddag en vijf spelers in de namiddag!

In de voormiddag namen Brent en Tijl deel aan de miniBad. Amber, Jalisa en Laura namen deel aan de meisjes enkel -11. Met drie deelnemers waren De Treffers dus talrijk vertegenwoordigd in deze discipline! Margo & Fleur speelden dan weer samen dubbel in de -13 en beiden ook enkel. Met een voormiddag met een grote groep spelertjes was sfeer verzekerd en was het een aangename toernooidag voor onze jongsten van de club.

Hierna was het de beurt aan onze vijf spelers van de namiddag. Emile en Witse wisten beiden enkele matchen bij de jongens -15 te winnen. Samen slaagden ze er daarna in finalist in de dubbel te worden. Proficiat! Ferre en Sam wonnen beide hun poule in het enkelspel, respectievelijk bij de -15 en -17. Britt haalde samen met een speelster uit Tienen de tweede plaats bij het meisjes dubbel -17.

Al bij al een geslaagde dag, waar het aangenaam was om met meerdere Treffers samen op verplaatsing te gaan!

Meer Clubnieuws