Nieuwsbrief 2021

Afbeelding met twee badmintonspelers en het logo van de treffers

Een nieuw jaar... Allereerst wensen we iedereen van ganser harte een goede gezondheid en een zorgeloos 2021!

Normaal gezien wordt in deze nieuwsbrief een overzicht gegeven van onze vele activiteiten voor de rest van het seizoen. Omwille van de coronacrisis worden de contacten beperkt tot een minimum en gaan er voorlopig geen activiteiten door.

Van zodra samenkomsten in groep weer toegelaten zijn, brengen we jullie spoedig op de hoogte en beginnen we te plannen. Want we kijken er hard naar uit om weer gezellig samen te komen!

Aangezien de trainingen indoor plaatsvinden en de afstandregels onmogelijk kunnen gerespecteerd worden bij een sport als badminton, heeft het bestuur besloten om dit hoog risicocontact te vermijden.
Daarom hebben we met spijt in het hart beslist om de trainingen uit te stellen. Een concrete startdatum kunnen we op dit moment niet met zekerheid meegeven. Van zodra hier nieuwe afspraken over gemaakt worden, brengen we jullie dadelijk op de hoogte.


Wat kan wel?

Vanaf februari bieden we een outdoor activiteit aan voor de -13jarigen op zaterdag om 10u00. Op de even weken zijn de -11jarigen aan de beurt en op de oneven weken de -13jarigen.
Schrijf je hier in voor deze activiteiten en we houden je op de hoogte!

Daarnaast zullen we de komende weken ook enkele badmintongerelateerde oefeningen op de website van De Treffers zetten. Daarmee kunnen jullie zelf aan de slag.

Deel gerust filmpjes of foto's van jullie sportieve bezigheden op onze Facebookpagina en Instagram of sluit je aan bij De Treffers op Strava.

Met deze suggesties en een beperkt aanbod, hopen we dat iedereen in topvorm geraakt zodat we er stevig kunnen invliegen van zodra het weer veilig kan.

We laten snel iets van ons horen...
Intussen wensen we veel moed aan alle studenten de komende examenperiode.
En voor iedereen ook veel weerbaarheid bij moeilijke momenten en veel geluk in kleine dingen.


"Zorg goed voor jezelf en elkaar.
Dan wordt het vast een mooi nieuw jaar!"

Meer Clubnieuws