Nieuwsbrief Pasen 2024

Pasen 2024

Het seizoen loopt, jammer genoeg, alweer bijna op zijn einde. Wij blikken alleszins wel terug op een opnieuw zeer geslaagd seizoen met fantastische evenementen, zoals ons Blacklight-toernooi. Maarrr zeker niet getreurd, want er staan nog heel wat leuke activiteiten op de planning die jullie zeker niet mogen missen:

Vriendjesdag
Op zaterdag 20 april organiseren we vriendjesdag, dit betekent dat je jouw beste vriend of vriendin eens mag meenemen naar de training om te laten zien hoe leuk badminton wel niet is. Het ideale moment om al jouw vaardigheden en geleerde skills van dit seizoen tevoorschijn te toveren en uit te stallen. We maken er een heuse opendeurdag van, waarop iedereen welkom is!

Clubtoernooi
Hét evenement waar we heel het jaar naar uitkijken: ons clubtoernooi afgesloten met een heerlijke barbecue! Op zaterdag 4 mei zijn jullie allen welkom om spannende matchen tegen elkaar te spelen onder je mede-clubleden.
Achteraf kan je je buikje komen vullen op onze heerlijke barbecue. Een ideale afsluiter van een geweldig seizoen! Schrijf je dus zeker in via deze inschrijvingslink.

Prijs BBQ: Kinderen 15 euro, Volwassenen 20 euro => Dit bedrag mag gestort worden op volgend rekeningnummer: BE96 7340 0701 2705.
Planning: Clubtoernooi om 14u00, BBQ vanaf 18u00

Competitievergadering
Belangrijke mededeling voor de competitie-spelers: Op donderdag 18 april om 19u15 zal de competitievergadering doorgaan vóór de training in de cafetaria van onze sporthal. Hier worden de ploegen van komend seizoen ‘24-‘25 besproken, dus zeker aan te raden om hierop aanwezig te zijn. Laat voor 1 april jouw engagement weten via deze link.
Ben je nog geen competitiespeler en voel je het kriebelen om jouw badmintonervaring tot een nieuw niveau te tillen? Zeker welkom om ook te komen luisteren en je te informeren. Je kan ook altijd terecht bij onze competitieverantwoordelijke Philippe indien je vragen hebt.


Vrij spelen
Tijdens de Paasvakantie zal er mogelijkheid zijn tot vrij spelen op donderdagen van 20u00 tot 23u00, aangezien het dan geen training is. Wil je graag een extra keer op een pluim kloppen? Dat kan! Op dinsdagen kan je van 19u30 tot 22u30 terecht in Sporthal Diependal bij onze vrienden van BC Tervuren. Wij nodigen hun ook graag uit op onze vrij spel momenten op donderdag.
Donderdag 25 april is het helaas al de laatste training voor de recreanten- en competitiespelers. Maar geen zorgen, jullie zullen badminton zeker niet moeten missen. Er is namelijk de mogelijkheid om tot eind juni op donderdagen van 20u00 tot 23u00 te komen vrij spelen.


Voor de jeugd is er vanaf mei WEL nog begeleid vrijspelen op zaterdag van 10u-11u30 voor alle groepen samen.
Concreet:
Donderdag 4 april: GEEN training, wel vrij spelen vanaf 20u
Zaterdag 6 april: GEEN training
Donderdag 11 april: GEEN training, wel vrijspelen vanaf 20u
Zaterdag 13 april: GEEN training
Vanaf einde april-juni: vrij spelen op donderdagen vanaf 20u
Mei t.e.m. 8 juni: begeleid vrijspelen jeugd op zaterdag van 10-11u30
Zaterdag 11 mei: GEEN jeugdtaining
Zaterdag 25 mei: GEEN jeugdtraining
Neem zeker een kijkje op de site om te bekijken of het wel of geen training/vrij spelen is!

Agenda
Hieronder vinden jullie een overzicht van de laatste belangrijke data. Zet deze zeker in jullie agenda!
23 maart Paastraining jeugd
18 april Competitievergadering
20 april Vriendjesdag
25 april Einde trainingen volwassenen
27 april Einde trainingen jeugd
4 mei Clubtoernooi
8 juni Laatste keer begeleid vrijspelen jeugd

27 juni Einde vrij spelen

 


Wij willen jullie nog bedanken om er al zo een fijn seizoen van te maken samen. We kijken er naar uit om jullie nog te kunnen verwelkomen op onze laatste evenementen om het seizoen in stijl af te sluiten!


We zien jullie daar! 

Meer Clubnieuws