Nieuwsbrief voorjaar 2022

Badminton gras

Na een lange tijd waarin we geen clubactiviteiten mochten organiseren, hebben we met het Blacklighttoernooi een knaller van een startschot gegeven naar spetterend voorjaar.

We zouden het enorm appreciëren als jullie even de tijd nemen om een kort feedbackformulier met zestal vraagjes in te vullen, zodat de club weet wat jullie goed en fijn vonden en waar we naar volgende edities toe, kunnen verbeteren of groeien. Feedback geven kan via deze link.

Trouwens, als jullie foto's hebben genomen tijden het Blacklighttoernooi, zouden we het superleuk als jullie die met ons willen delen. Je mag deze uploaden via deze link.

We kijken met optimisme uit naar een nieuw tijdperk waarin we Corona hopelijk voorgoed achter ons laten.
Naast de trainingen die nu terug volop bezig zijn, staan ook enkele clubactiviteiten op til waar we jullie graag wat meer informatie over geven.

Opleiding Hartveilige Sportclub

Op 5 mei 2022 organiseren De Treffers in samenwerking met het Rode Kruis Vlaanderen een opleidingsavond in het kader van een Hartveilige Sportclub. Tijdens deze opleiding wordt zowel theorie als praktijk gegeven over reanimeren en defibrilleren met een AED-toestel.
Dit is een unieke kans om levensreddende vaardigheden te leren. Omwille van het belang dat De Treffers hieraan hechten, wordt deze opleiding gratis aangeboden aan de leden. Snel inschrijven is dus de boodschap en dat kan via deze link.

Concreet:
DATUM: 5 mei 2022 (van 19u00 tot 22u00)
LOCATIE: Sporthal Den Heurk
LESGEVER: Rode Kruis
DEELNEMERSPRIJS: Gratis
OPGELET: Het aantal plaatsen is beperkt

Ploegentoernooi

Op zaterdag 7 mei organiseren we ons jaarlijks Ploegentoernooi opnieuw. Voor de nieuwkomers onder ons, het ploegentoernooi is een klein clubtoernooi waarin recreanten, competitiespelers en jeugdspelers van De Teffers Overijse het tegen elkaar opnemen. Jullie starten in een vast team en het team dat het meeste matchen wint, wordt uitgeroepen tot clubwinnaar van het seizoen. Het ploegentoernooi wordt zoals de traditie dat wil, afgesloten met een gezellige BBQ.

Krokusvakantie

Tijdens de krokusvakantie, van 28 februari t.e.m. 6 maart, en tijdens de paasvakantie, van 4 april t.e.m. 17 april, zijn er geen trainingen. Uiteraard kan er dan wel vrij gespeeld worden op donderdagavond van 20u00 tot 22u00 en zondagavond van 18u00 tot 20u00.

Badmintonstage

Dit jaar wordt opnieuw een sportkamp/badmintonstage georganiseerd voor de jeugdspelers. Neem gerust een kijkje op de website van www.detreffers.info om een filmpje van vorige editie te bekijken. Zo krijg je een idee van wat er allemaal aan bod komt tijdens de badmintonstage.

Concreet:
DATUM: van 22 tot 26 augustus 2022
VOOR WIE: jeugd van 9 tot 12 jaar
INSCHRIJVEN: kan vanaf maandag 7 maart om 20u, via deze link
DEELNEMERSPRIJS: 125 euro
OPGELET: Het aantal plaatsen is beperkt, snel inschrijven is de boodschap!

Kalender

Enkele belangrijke data om te noteren in jullie agenda:

  • 23/04/2022 Vriendjesdag (meer info volgt in nieuwsbrief jeugd)
  • 30/04/2022 Vriendjesdag (meer info volgt in nieuwsbrief jeugd)
  • 28/04/2022 Einde trainingen volwassenen
  • 30/04/2022 Einde trainingen jeugd
  • 05/05/2022 Avondsessie Hartveilig
  • 07/05/2022 Ploegentoernooi
  • 30/06/2022 Einde vrij spelen

Wij zijn alvast enthousiast om dit seizoen nog veel mooie en sportieve momenten samen te beleven en hopen om jullie talrijk te mogen ontvangen op al onze activiteiten.

Meer Clubnieuws