Opstart trainingen seizoen 2020-2021

Afbeelding shuttle

Een nieuw seizoen is aangebroken. We kijken er maar wat graag naar uit om jullie terug te verwelkomen op het badmintonveld en terug training te kunnen geven. Dit seizoen kent echter enkele wijzigingen in de startdata van het seizoen:

RECREANTEN:

 • Donderdag 3 september: Vrijspelen
 • Donderdag 10 september: Gesloten (wegens werken aan de verlichting van de sporthal)
 • Donderdag 17 september: Startdag trainingen!

JEUGD & Competitie

 • Zaterdag 5 september: Startdag!

INITIATIEREEKS

 • Donderdag 1 oktober: Startdag!

Belangrijke informatie i.v.m. de opstart van de trainingen:

ALGEMEEN

 • Wees op tijd. Vanaf 10 minuten voor trainingsuur mag je de zaal betreden. Ben je te vroeg? Wacht nog even in de auto. De zaal wordt afgesloten 5 minuten na aanvang van de trainingen.
 • Aanwezigheden moeten opgenomen worden. Bij het binnenkomen meld je je aan bij de zaalverantwoordelijke en ontsmet je je handen. De verantwoordelijke noteert je aanwezigheid.
 • Bij binnenkomen neemt de verantwoordelijke je temperatuur met een thermometer. Is je temperatuur te hoog, vragen we je niet deel te nemen. Ziek sporten is nooit gezond!

VOLWASSENEN

Je betreedt de sporthal enkel met een mondmasker aan. Zet je mondmasker pas af wanneer je het veld gaat betreden. Zet je mondmasker weer op als je terug in de tribunes bent na de training.

Wegens COVID19 mogen we slechts 35 sporters toelaten in de zaal. Als deze capaciteit bereikt is, zullen we jammer genoeg geen mensen nog kunnen toelaten. De zaalverantwoordelijke zal een papier op de ingangsdeur hangen en de deur sluiten wanneer dit het geval is.

JEUGD

STARTDAGEN
Tijdens de eerste twee zaterdagen van september zijn ouders van nieuwe leden toegestaan de sporthal te betreden opdat zij de infosessie die gegeven zal worden tijdens de trainingsuren kunnen bijwonen. Draag een mondmasker wanneer je de sporthal als ouder betreedt!
Na de startdagen worden ouders verwacht hun kinderen af te zetten en op te halen op de parking en de sporthal niet meer te betreden!
Jeugdleden die vorig seizoen al speelden, kunnen hun groepskleur (en dus bijhorend trainingsuur) vanaf 1 september terugvinden via www.detreffers.info/jeugdindeling.

ZATERDAGEN DOORHEEN HET SEIZOEN
We vermijden het contact tussen spelers van een verschillend trainingsuur. Zowel om 10u als om 11u vermijden we dat de binnenkomende groep rechtstreeks contact heeft met de groep die naar buiten gaat. Praktisch houdt dit in:
 • Ouders komen NIET binnen. Je komt als speler gewoon binnen via de hoofdingang.
 • De tribune van Den Heurk kent 3 grote vakken. Begin je om 8u30, loop je door tot het laatste vak (vak dichtst bij de kleedkamers) en leg je daar je spullen. Je betreedt van daar het veld. Begin je om 10u, leg je je spullen in het tweede. Begin je om 11u, leg je je spullen in het eerste vak (het vak dichtst bij de cafetaria).
 • Spelers verlaten de zaal via de rechtse nooddeur. Ouders wachten dus aan de achterkant van de sporthal om hun kinderen op te halen.


Opgepast, racketjes neem je NIET zelf uit het rek. De trainer deelt deze uit. Na de training worden deze apart gelegd om te ontsmetten. Ze worden NIET terug in het rekje gestoken door de spelers.


Aarzel niet om ons te contacteren bij verdere vragen!

Meer Clubnieuws