Blacklight evenement 2024

blacklight badminton

Op zaterdagavond 3 februari 2024 toveren we onze sporthal om tot een Blacklight paradijs. Alle leden van De Treffers (jong en minder jong) en omstreken kunnen hieraan deelnemen. We organiseren een evenement met veel matchen en veel variatie.

De sporthal opent om 16u00 zijn deuren voor onze jeugdspelers. Kom dus zeker op tijd om even op te warmen. Precies om 16u30 starten de eerste wedstijden en rond 18u30 wordt de laatste wedstrijd gespeeld.
Vervolgens verwelkomen we onze recreanten- en competitiespelers om 18u30. Zij zullen van 19u00 tot 22u00 hun wedstrijden spelen.

Tijdens het Blacklight evenement zullen we ons focussen op het spelen van dubbelwedstrijden. Zoek een dubbelpartner die samen met jou het donker wilt trotseren en schrijf je in via deze inschrijvingslink. Heb je geen dubbelpartner, duidt het aan in het inschrijvingsformulier en wij zoeken met plezier een partner voor jou.
Afhankelijk van het aantal inschrijvingen, zullen we een tweede spelvorm introduceren, hier volgt later meer informatie over.

Voor de deelname aan het Blacklight evenement vragen we een bijdrage van 5 euro.
Inschrijven is verplicht voor 28 januari 2024. 

Opgepast: inschrijvingen sluiten wanneer wij 50 inschrijvingen ontvangen voor jeugdspelers en 50 inschrijvingen voor recreanten- en competitiespelers samen. Wees er dus snel bij!

Meer Clubnieuws